Υπό αναβάθμιση σε νέα έκδοση. πληροφορίες εδώ
Το forum είναι πλέον προσβάσιμο και μέσω κινητού

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 11]

Δημοσίευση  στό Σαβ 19 Jan 2008 - 4:57Link στο 1

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
melina18

Πρόστυχο Αγγελάκι
First topic message reminder :

Koritsakia epeidh den exw idea, poso kostizoyn oi antaugies sto kommotirio peripou? Exoun stadar timi? An oxi apo i exartatai? Makia!!!!! Very Happy

Δημοσίευση  στό Σαβ 19 Jan 2008 - 5:14Link στο 11

lana7

Δόλωμα
phoebe έγραψε:ρε παιδιά εμένα μου αρέσει το μαλλί να έχει ένα χρώμα

Γούστα είναι αυτά αγάπη! I love you
Εμένα μου αρέσουν οι ανταυγιες που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα του μαλλιού,που δε φαίνεται και η ρίζα αμέσως!

Δημοσίευση  στό Σαβ 19 Jan 2008 - 5:16Link στο 12

whisper

Cleanning Mgmt

Κατ'εμε το ενα χρωμα ειναι καλυτερο αλλα αναλογα κιολας.Αν θες να κανεις ανταυγιες σχεδον στο φυσικο σου χρωμα απλα για να φωτισεις λιγακι το προσωπο σου παω πασο και συμφωνω.Αλλα αν ειναι να αρχισεις να κανεις πανω σε μαυρο μαλλι ξανθιες ανταυγιες τοτε...ελεος!!!
Επειδη εχω περασει απο πολλες φασεις αλλαγης μαλλιου,αυτο που με βολεψε ηταν το φυσικο.Ουτε τρεχεις καθε μηνα για βαφη,ουτε ξερναει το χρωμα απο τον ηλιο ουτε βγαινει η ριζα ουτε τιποτα

Δημοσίευση  στό Σαβ 19 Jan 2008 - 5:17Link στο 13

xrisimo kouneli έγραψε:αχ αφελιες!

μη μου πεις ότι σου αρεσουν!!! Mad χρόνια είχα και τις έχω βαρεθεί!!

Δημοσίευση  στό Σαβ 19 Jan 2008 - 5:18Link στο 14

phoebe

Pinball Wizard
κοίτα, αν είσαι ξανθιά και κάνεις ξανθές αντάυγειες σε άλλη απόχρωση του ξανθού κάτι πάει κι έρχεται. αλλά σε καστανό μαλλί που πάνε και βάζουν ξανθή ανταύγεια και κάνει τρελή αντίθεση, μου φαίνεται άσχημο.

Δημοσίευση  στό Σαβ 19 Jan 2008 - 5:19Link στο 15

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://to-einai.blogspot.com
xrisimo kouneli

Beach Boy
whisper έγραψε:

Κατ'εμε το ενα χρωμα ειναι καλυτερο αλλα αναλογα κιολας.Αν θες να κανεις ανταυγιες σχεδον στο φυσικο σου χρωμα απλα για να φωτισεις λιγακι το προσωπο σου παω πασο και συμφωνω.Αλλα αν ειναι να αρχισεις να κανεις πανω σε μαυρο μαλλι ξανθιες ανταυγιες τοτε...ελεος!!!
Επειδη εχω περασει απο πολλες φασεις αλλαγης μαλλιου,αυτο που με βολεψε ηταν το φυσικο.Ουτε τρεχεις καθε μηνα για βαφη,ουτε ξερναει το χρωμα απο τον ηλιο ουτε βγαινει η ριζα ουτε τιποτα

η χαρουλα παιδι μου ειναι ξανθια σα το κοριτσακι στο αβαταρ της! Razz τι να φωτισει παραπανω? κανα χρωμα μαλλον θα βαλει γιατι αμα κανει καμια πλατινα.. η μαγκουρα θα λειπει! Razz

Σχετικά με το φόρουμ και τα μηνύματα σου κοίτα εδώ (Συχνές Ερωτήσεις) και εδώ (μηνύματα, εικόνες κλπ)

Δημοσίευση  στό Σαβ 19 Jan 2008 - 5:21Link στο 16

ragazza

SweetΒοοbies
whisper έγραψε:

Κατ'εμε το ενα χρωμα ειναι καλυτερο αλλα αναλογα κιολας.Αν θες να κανεις ανταυγιες σχεδον στο φυσικο σου χρωμα απλα για να φωτισεις λιγακι το προσωπο σου παω πασο και συμφωνω.

σωστη!!!αλλα δεν θα ηταν υπεροχες και χαλκινες ανταυγειες σε καστανα μαλλια??εε? Wink
ο καθενας και ο πονος του... Laughing

Δημοσίευση  στό Σαβ 19 Jan 2008 - 5:24Link στο 17

whisper

Cleanning Mgmt
ragazza έγραψε:
whisper έγραψε:

Κατ'εμε το ενα χρωμα ειναι καλυτερο αλλα αναλογα κιολας.Αν θες να κανεις ανταυγιες σχεδον στο φυσικο σου χρωμα απλα για να φωτισεις λιγακι το προσωπο σου παω πασο και συμφωνω.

σωστη!!!αλλα δεν θα ηταν υπεροχες και χαλκινες ανταυγειες σε καστανα μαλλια??εε? Wink
ο καθενας και ο πονος του... Laughing

Αν δεν εχεις κανει ακομα και το σκεφτεσαι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.το χαλκινο που ειναι αποχρωση του κοκκινου ειναι το χειροτερο χρωμα που μπορεις να βαλεις στο μαλλι απο την αποψη οτι δεν φευγει με την καμμια(δυο χρονια περασαν μεχρι να μου το ξερασει ολο) ανοιγει με τον ηλιο και πορτοκαλιζει οποτε ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση  στό Σαβ 19 Jan 2008 - 5:28Link στο 18

ragazza

SweetΒοοbies
ειχα κανει παλαιοτερα και ηταν αψογες!!και οταν ανοιξαν αντι ν μου πορτοκαλιζουν οπως αλλες 2 φορες που δοκιμασα,ειχαν παρει ενα μελι χρωμα το οποιο εδειχνε ωραιο..
το θεμα ειναι θα το ξαναπετυχω ? Rolling Eyes

Δημοσίευση  στό Σαβ 19 Jan 2008 - 12:20Link στο 19

melina18

Πρόστυχο Αγγελάκι
xixixi koulaki mou!!
Ta mallia mou xantha anoixta einai , alla enw htan polu anoixta exoun arxisei na "kitrinizoun" kapws ton teleutaio xrono.....opote elega na kanw kapoies antaugies ligo pio anoixtes h gia thn akribeia , ston idio tono alla diaforetiki apoxrwsh ligotero kitrini- alla oxi platine.......blakia lete?...ax exw provlimatistei! Oxi afelies den ekopsa telika.Kapoia allh stigmh....

Δημοσίευση  στό Σαβ 19 Jan 2008 - 12:33Link στο 20

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://to-einai.blogspot.com
xrisimo kouneli

Beach Boy
platine!

Σχετικά με το φόρουμ και τα μηνύματα σου κοίτα εδώ (Συχνές Ερωτήσεις) και εδώ (μηνύματα, εικόνες κλπ)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης