στό Πεμ 17 Apr 2008 - 0:28Link στο 1
First topic message reminder :
Αν το αυτοκίνητο δεν παιρνει μπρος αντιπροσωπεύει τους φόβους μας και τα ελαττώματά μας.
Στα όνειρα, ένα καλοσερβιρισμένο τραπέζι συμβολίζει οικογενειακή ενότητα και ένα υπέροχο μέλλον, φυσικά, η ποιότητα και ποσότητα των εδεσμάτων και ο πλούτος των διακοσμητικών είναι στοιχεία για τη δική μας κατάσταση, πλούτο ή φτώχεια. Στα όνειρα με συγγενείς, τα γεγονότα, που προμηνύονται αφορούν το εδώ και τώρα.
Το να βλέπουμε στο όνειρό μας κάποιον συγγενή μας πάντα σημαίνει εκπλήξεις ή νέα, ανεξάρτητα από το βαθμό συγγένειας, που έχουμε. Οσο για την εγκυμοσυνη,υπαρχει κατι που σε προβληματιζει αλλα στο ονειρο ειδες οτι ειναι προβλημα αλλου.
Στην πρώτη περίπτωση όπου βλέπουμε τις εκκρίσεις σημαίνει ένα απρόσμενο καλό του οποίου η σημασία έχει σχέση με την ποσότητα των εκκρίσεων που βλέπουμε.
sweet_baby έγραψε:σημερα ειδα οτι μπηκα στο αμαξι να φυγω και δεν επαιρνε μπρος...μετα ηρθε και ο μπαμπας μου και ενας που ηταν εκει κοντα με αμαξι και μας εβαλε εκεινα τα καλωδια (δεν θυμαμαι πως τα λενε) για να φορτισουν λιγο τη μπαταρια..μετα πηγαμε σε μια ταβερνα με τον μπαμπα μου που ηταν συγγενεις μαζεμενοι σε ενα τραπεζι,καθησαμε και η πρωην κοπελια του ξαδερφου μου (υποτιθεται τα ειχαν στο ονειρο) μας ελεγε οτιηταν εγκυος και χαρηκαμε ολοι πολυ...
μετα ειδα οτι πηγαμε 4 ατομα για spa και θα τα πληρωνα ολα εγω..βασικα μειναμε και ενα βραδυ..οταν πηγα να πληρωσω διαπιστωσα οτι δεν ειχα το πορτοφολι μου μαζι και επρεπε να παω σπιτι να το παρω (ειναι πολυ κοντα).πηγαινα σπιτι και ειχε σκατοκαιρο,φυσουσε και εβρεχε..μετα πηρα το 50euro και πηγα και τα εδωσα..
ο μπαμπας μου ειδε οτι ξεχυλισε ο βοθρος μας και πνιγικαμε στο σκατο!
Αν το αυτοκίνητο δεν παιρνει μπρος αντιπροσωπεύει τους φόβους μας και τα ελαττώματά μας.
Στα όνειρα, ένα καλοσερβιρισμένο τραπέζι συμβολίζει οικογενειακή ενότητα και ένα υπέροχο μέλλον, φυσικά, η ποιότητα και ποσότητα των εδεσμάτων και ο πλούτος των διακοσμητικών είναι στοιχεία για τη δική μας κατάσταση, πλούτο ή φτώχεια. Στα όνειρα με συγγενείς, τα γεγονότα, που προμηνύονται αφορούν το εδώ και τώρα.
Το να βλέπουμε στο όνειρό μας κάποιον συγγενή μας πάντα σημαίνει εκπλήξεις ή νέα, ανεξάρτητα από το βαθμό συγγένειας, που έχουμε. Οσο για την εγκυμοσυνη,υπαρχει κατι που σε προβληματιζει αλλα στο ονειρο ειδες οτι ειναι προβλημα αλλου.
Στην πρώτη περίπτωση όπου βλέπουμε τις εκκρίσεις σημαίνει ένα απρόσμενο καλό του οποίου η σημασία έχει σχέση με την ποσότητα των εκκρίσεων που βλέπουμε.