marinaki έγραψε:δεν νομιζω οτι ειμαι πολυ καλα!
σιγουρα εχω παθει καποια μικρη μολυνσουλα ειτε απο τη βρωμοθαλασσα που πηγα το σκ ειτε δεν ξερω απο τι αλλο!
δεν θελω παλι να παω στο γυναικολογο!
αμαν πια!
καθε τρεις και λιγο κατι εχω!εβαλα χθες μια εσωτερικη κρεμουλα που μου χει δωσει για να εξισορροπειτε(βαριεμαι να δω πως γραφεται) το πεχα(πςςςς) και θα κανω και μια πληση με σοδα(γιου νοου σοδα ετσι??)
περα απο αυτο νιωθω λιγο καπως!
σαν να ανακατευομαι λιγο να το πω?
το σκ ψιλοπονουσα κιολας
ωορηξια?
κατα τα αλλα μια χαρα!
πουφ!γυναικες!
εγώ έχω πάθει μια φορά στη ζωή μου κολπίτιδα και ήταν απο παραλία ( ήμουν 20 και καθόμουν όλη μέρα στην άμμο χωρίς πετσέτα ή ψάθα

)
γενικά δεν έχω τέτοια προβλήματα, πάω μια φορά το χρόνο γυναικολόγο και κάνω παπ και εξετάσεις και όλα οκ.
σε γενικές γραμμές, δεν πλένομαι με ειδικά σαπούνια για την περιοχή, δεν κάνω πλύσεις, δεν βάζω κρέμες ( δεν κάνει να το πλένεις συνεχώς με σαπούνια και τέτοια, χαλάει η φυσική χλωρίδα της περιοχής) επίσης δεν χρησιμοποιώ σερβιετάκια, φοράω παντα βαμβακερά εσώρουχα (τουλάχιστον εσωτερικά) αποφέυγω τις ολικές αποτριχώσεις και τα στρινγκ (οκ αυτά είναι πιο δύσκολο φαντάζομαι για τις περισσότερες γυναίκες να τα κανουν

)
η γυναικολόγος μου λέει πως όλα αυτά βοηθάνε, και πως όσο πιο πολλά βάζεις εκεί, τόσο το χειρότερο.