Υπό αναβάθμιση σε νέα έκδοση. πληροφορίες εδώ
Το forum είναι πλέον προσβάσιμο και μέσω κινητού

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Δημοσίευση  στό Τρι 28 Jul 2009 - 10:14Link στο 1

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
afroditaki!

Υποδοχή
First topic message reminder :

Ρε κουνέλι θα το βγάλεις το ηλίθιο το reminder???Μου την έχει δώσει απίστευτα και δε νομίζω να είμαι η μόνη...

Δημοσίευση  στό Πεμ 30 Jul 2009 - 3:33Link στο 21

marinaki έγραψε:και συνεχιζω να πιστευω οτι το reminder του "τσιγαρο & ρατσισμος", που η χαρουλα ρωταει 2(δυο) φορες τον βαγγ αν ειναι κομπλεξικος, τΑ σπαει!

μακραν απο τα καλυτερα! :cool:

Τωρα το ειδα lol! lol! lol!

Δημοσίευση  στό Πεμ 30 Jul 2009 - 7:51Link στο 22

vagulinos

Limo Driver
marinaki έγραψε:και συνεχιζω να πιστευω οτι το reminder του "τσιγαρο & ρατσισμος", που η χαρουλα ρωταει 2(δυο) φορες τον βαγγ αν ειναι κομπλεξικος, τΑ σπαει!

μακραν απο τα καλυτερα! :cool:

de nomizo pos telika o vagg sas eftaige......apodeixteike ti skatopsuxes-petamenes eisastan....to eipate kai mones sas,eseis i agia triada,........katevikate se pio xamilo epipedo apo to dapedo pou mou prosaptete sunexeia kai mas deiksate poies eisaste kai ti lete otan vriskeste metaksy sas.....afou den mas goustarete loipon sta tsakidia kai eseis kai oi fasistoapopseis sas... Very Happy

Δημοσίευση  στό Πεμ 30 Jul 2009 - 11:55Link στο 23

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://to-einai.blogspot.com
xrisimo kouneli

Beach Boy
ASTERIAS έγραψε:
ornela έγραψε:εμενα θα μου αρεσε να υπαρχει αν τα ποστ σε καθε σελιδα ηταν σεντονια, οπως παλια. τωρα που διαβαζεις 2 σειρες κι εχει τελειωσει η σελιδα δεν εχει νοημα.

Συμφωνω.Τωρα ειναι λιγο αστειο...

σορυ δεν προγραμματιζουμε τον κωδικα του σερβερ ωστε να τον βάλουμε να μετρα ποσες σειρες έχει κατα μέσο όρο καθε ποστ ανα σελιδα και αν εχει πολλες να το αναρτει αλλα αν δεν εχει να το βγαζει...

ημαρτον...

Σχετικά με το φόρουμ και τα μηνύματα σου κοίτα εδώ (Συχνές Ερωτήσεις) και εδώ (μηνύματα, εικόνες κλπ)

Δημοσίευση  στό Πεμ 30 Jul 2009 - 19:03Link στο 24

marinaki

Mistress Κεφάλαιο
νευρα νευρα νευρα.. Razz

Δημοσίευση  στό Τετ 5 Aug 2009 - 19:34Link στο 25

egw klasika sumfwnw me xaroula Rolling Eyes

Δημοσίευση  στό Δευ 17 Aug 2009 - 9:00Link στο 26

melina18

Πρόστυχο Αγγελάκι
dido έγραψε:egw klasika sumfwnw me xaroula Rolling Eyes

Συνεχισε ετσι και θα πας μπροστά μαναρι μ' Sex Razz

Γυρισα απο διακοπες και ειμαι ορεξατη Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης