Υπό αναβάθμιση σε νέα έκδοση. πληροφορίες εδώ
Το forum είναι πλέον προσβάσιμο και μέσω κινητού

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Δημοσίευση  στό Κυρ 22 Nov 2009 - 5:20Link στο 1

First topic message reminder :

Με αφορμή το τραγούδι του συμπατριώτη μου Δήμου Αναστασιάδη,"3 λάθη",είπα να βάλω ένα θέμα για τα λάθη.Από όλη την πορεία της ζωής σας,πείτε 3 λάθη,για τα οποία μετανιώσατε κι αν ξαναγυρνούσατε,δε θα τα κάνατε και 3,που ενώ αναγνωρίζετε ως λάθη,δε μετανιώνετε και σίγουρα θα τα ξανακάνατε ευχαρίστως...

Δημοσίευση  στό Δευ 13 Dec 2010 - 11:29Link στο 31

maraki_lar έγραψε:
xrisimo kouneli έγραψε:Γράφεις κατεβατά έ;;;;; Very Happy Very Happy Very Happy Καλά κάνεις Smile

To παρατήρησες κι εσυ,ε? Very Happy Ε τι να κάνω?Αναλυτικό μυαλό βλέπεις...το καλύτερό μου στο σχολείο?....απο μια δωσμένη πρόταση να την αναπτύξω σε μια ολόκληρη παράγραφο..ειχα να γράψω ουκ ολίγα!!!!!Ο εφιαλτης μου?....να κανω την περίληψη ενος κειμένου σε 10 σειρές!!!!!!! Laughing

Εμένα μου αρέσουν πολύcheers cheers cheers cheers
Συνέχισε έτσι Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Δημοσίευση  στό Δευ 13 Dec 2010 - 21:33Link στο 32

ASTERIAS έγραψε:
maraki_lar έγραψε:
xrisimo kouneli έγραψε:Γράφεις κατεβατά έ;;;;; Very Happy Very Happy Very Happy Καλά κάνεις Smile

To παρατήρησες κι εσυ,ε? Very Happy Ε τι να κάνω?Αναλυτικό μυαλό βλέπεις...το καλύτερό μου στο σχολείο?....απο μια δωσμένη πρόταση να την αναπτύξω σε μια ολόκληρη παράγραφο..ειχα να γράψω ουκ ολίγα!!!!!Ο εφιαλτης μου?....να κανω την περίληψη ενος κειμένου σε 10 σειρές!!!!!!! Laughing

Εμένα μου αρέσουν πολύcheers cheers cheers cheers
Συνέχισε έτσι Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Ευχαριστώ, ASTERIA!!!Τα λέω πετυχημένα??? Wink

Δημοσίευση  στό Τρι 14 Dec 2010 - 3:36Link στο 33

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://to-einai.blogspot.com
xrisimo kouneli

Beach Boy
Η εμφάνιση του αστερία!!! ολε!

Σχετικά με το φόρουμ και τα μηνύματα σου κοίτα εδώ (Συχνές Ερωτήσεις) και εδώ (μηνύματα, εικόνες κλπ)

Δημοσίευση  στό Τρι 14 Dec 2010 - 11:33Link στο 34

xrisimo kouneli έγραψε:Η εμφάνιση του αστερία!!! ολε!

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
τσιρ τσιρ τσιρ τσιρ τσιρ τσιρ τσιρ

Δημοσίευση  στό Τρι 21 Jun 2011 - 1:46Link στο 35

psemmataaaaa.psemata se ena atomo pou agapaw polu kai twra kinduneuw na ton xasw!!!

Δημοσίευση  στό Παρ 15 Jul 2011 - 0:41Link στο 36

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://to-einai.blogspot.com
xrisimo kouneli

Beach Boy
Πάντα μπορείς να το λύσεις. Αλλιως θα πάς στο επόμενο άτομο Wink Μικρουλι είσαι άλλωστε

Σχετικά με το φόρουμ και τα μηνύματα σου κοίτα εδώ (Συχνές Ερωτήσεις) και εδώ (μηνύματα, εικόνες κλπ)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης